page-cover

CUMHURBAŞKANIMIZIN BAŞDANIŞMANLARINDAN SAYIN CEMİL ERTEM İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

Haber 11.12.2021

Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanlarından Sayın Cemil Ertem, Girişimci İşadamları Vakfı Mütevelli Heyeti ve Danışma Kurulu’nun iştirak ettiği “Ekonomik Politikalar” konulu istişare toplantısı Bahariye Mevlevihanesi’ndeki Girişimci İşadamları vakıf merkezinde gerçekleşti.

Sayın Cemil Ertem ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları, bunların arka planındaki sebepleri ve ileriye dönük ekonomik politikalar hakkında bilgilendirmede bulunurken İş dünyasının önemli temsilcilerinden oluşan Girişimci İşadamları Vakfı yönetimi tarafından kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Zaman zaman karşılıklı konuşmaların hararetlendiği gözlenirken mevcut yatırım ve istihdam artış hızının kesilmemesi için döviz kurundaki ani yükselmeden kaynaklanan firmaların yaşadığı zorluklar ve problemler dile getirildi.

“BANKACILIK SİSTEMİ GİRİŞİMCİYİ DESTEKLEMELİ”

Girişimci İşadamları Vakfı olarak Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan üretim, yatırım, istihdam ve ihracata dayalı yeni para ve maliye politikalarına tam destek verdiğimizi yinelerken içinde bulunduğumuz süreçte, yeni para politikasına gereçken olumsuz etkilenen bütün kişi ve işletmeler hakkındaki değerlendirme ve tekliflerimizi dinleyen Cemil Ertem’in bunları tek tek not aldığı fark edildi.

Katılımcıların tek tek söz aldığı toplantı sonunda Girişimci İşadamları Vakfı yönetiminden gelen sorulara cevap veren Sayın Ertem herkese teşekkür ederek konuşmalarını tamamladı. Girişimci İşadamları Vakfımız (GİV) tarafından kendisine verilen hediye takdimi sonrası hatıra fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

 

Düzenlediği tüm etkinlik ve eğitimleri, çalışmaları takip etmek isteyenler Girişimci İş Adamları Vakfı’mızın aşağıdaki sosyal medya hesaplarından takip ederek bu imkâna sahip olabilirler.

Facebook Sayfamız: facebook.com/givorgtr

Twitter Hesabımız: twitter.com/givorgtr

Linkedin Profilimiz: tr.linkedin.com/in/givorgtr

İnstagram Profilimiz: instagram.com/givorgtr/

Youtube Kanalımız: youtube.com/user/givorgtr

Girişimci İşadamları Vakfı